08 listopada 2015

Poštovani slušatelji, u eteru ste... slijede vanredne vijesti.... ostanite na frekvenciji... ;)

Biba je zakasnila na tulum koji smo priredili njoj u čast jer je otišla na krivi trem i psovala je vozača i umalo otišla u Zaprešić,kako navodi u izvješću. Ja ipak mislim da je umjesto na trem 17 otišla na trem 14 i kretala se u smjeru Zapruđa. Ona baš ne snalazi se u tim smjerovima,ali mi smo zaključili da je išla prema Zapruđu. Tada je izišla iz trema vidno razočarana i ljuta i stala nasred pruge i tako čekala drugi trem,za drugi smer. Jarunček. Došao je novi trem,vozač je bio izbezumljen jer je Biba stajala nasred pruge pa je mislio da je htjela izvršiti suisajd (suicid). No, vještačenjem smo sad utvrdili da je to bilo jer je bila buntovna i ljuta na vozača iz prijašnjeg trema koji ujedno nije bio kriv što je ona ušla na krivi trem. Očice su joj bljeskale od bijesa i bile crvene. Došla je na tulum ljutkasto ljuta. Odmah smo svi rekli da se smiri. Ona je digla ruku kak Joža iz Zlikavaca i rekla da je ljuta i još rekla: "Razmeš?!"
Ne razmem,rekla je Lilana. Priredili smo tulum tebi u čast,sjedi i jedi,a onda tulum. Oh,uspjelo je. Čak ju je nasmijala i cijelo vrijeme smo dizali ruke i vikali: "Razmeš?!"
Sad imamo tematski tulum. Hororac. Biba je,inače,naše milo malo slatko biće i emocionalno je inteligentna,ali istovremeno i mali buntovnik kak i Joža. No,mi ju svi volimo i čekamo. I eto je sad sa nama.
Nadalje, Lilana je i dalje u kazni. Morala je stajati u kutu kad je došla kući jer je danas pobjegla sa treninga. Kada se pojavila na treningu, trener se sjetio što je bilo prošli put i odredio kaznu. Ajmo,sklekovi! Odma!
Lilana je rekla: "Evo,sad ću".
Pomislila je da zbriše,ali je zaškiljila i nasmiješila se i rekla da sklekovi nisu teški. Evo,sad ću,izvlačila se. No,morala ih je odraditi. Potom je trener rekao da to nije sve i odredio zgibove. 20 zgibova. A Lilana jedva napravi 4 zgiba. Nije pravedno,žalila se, ali je na to dobila još dodatnih 10. Rekla je ovako treneru: "Moram na wc pa se odmah vratim. Razmeš?"
Rekao je,razmem. Dobro,idi i požuri se. Lilana je skočila iza ugla na biciklić i pobjegla u nepoznatom smjeru. I nikada se više nije vratila. Ali,trener je nazvao kući i rekao da mora kod kuće odraditi kaznu. Stajati u kutu do preksutra. I tako sad Lilana stoji u kutu do preksutra. Bio je to blok čitanih vijesti. Ostanite na frekvenciji. Ide tulum kod obitelji Miller.

Nema komentara:

Objavi komentar