26 kolovoza 2015

Rijeka Snova... ?

Dobro jutro, dragi slušatelji Radio Entera. U nastavku poslušajte najnovije vijesti. Iz vijesti izdvajamo: "Turbulentna noć u Ljiljaninom kvartu".
Dakle, Ljiljana sinoć nije mogla spavati, a kamo li lijepo spavati kao obično. U jutrošnjem dopisu stoji vijest kako je u njenom kvartu noć bila puna turbulencija te je murija morala intervenirati. U svemu tome, svi stanovnici kvarta nisu spavali pa ni naša Ljiljana. Stradao je njen lijepi sanak. Probudila ju je strašna buka, pjesma, glasna glazba. Ustala se i pošla na balkon da vidi o čemu je riječ. U parkiću ispred kuće bila je ekipa koja je skrojila shemu da budu ispod stabalca, da budu glasni, da probude Ljiljanu i cijeli kvart, da budu primjećeni i da odigraju svoj igrokaz do kraja. Netko je vikao da će doći murija. Galamili su, a onda je stigao jedan automobil iz kojeg su na najjače puštali glazbu. Vrlo čudan mix. Najprije MP Thompsona, a potom neke pjesme nekog pjevača od kojih jedan stih ide ovako nekako:  "Pozovi me u ponoć, zovi me u zoru, znaš da nikad ne spavam. I kada sam u gužvi i zauzet u službi.... "
Jedan glas iz ekipe je ponavljao da je DJ. Ljiljana se pokušavala skoncentrirati na san, ali nije išlo. Ekipa je bila sve glasnija. Najzad se pokrila jastukom po glavi, ali ništa od toga. Ekipa i igrokaz su bivali sve glasniji. Rezignacija i nesanica zbog turbulencija koje su dolazile iz parkića. Onda se čuo još jedan glas koji se derao liku da mu je 35 godina i šta misli biti DJ u parkiću. Grozno. Igrokaz se nastavio dalje. Nakon nekog vremena se prilično utišalo, dio ekipe je otišao, a ostali su još neki dijelovi ekipe. Najzad je pred kraj igrokaza i pred zoru došla i murija. Ljiljanin sanak je stradao na najjače. Zapitala se ne bi li ipak trebala poslušati savjet koji je dobila 5. kolovoza u Rijeci i napustiti Metropolu i doći živjeti u Rijeku Snova?  Možda.  Tko zna?
Završene su vijesti ugodne.

Nema komentara:

Objavi komentar