15 studenoga 2014

Da, da, da...došao nam je i Igy neki dan na kontrolnu kontrolicu... :)

Igy je, naime, operiran neki dan...a pupak si je njegov mali operiral...tri končića...to sad izgleda divno...a Igy je prpošan i nestašan...pršti od svoje male terijerske energije...toliko ima energije u sebi da smo mu se smijali i komentirali da skakuće kao da ima struju u svojoj maloj Jack Russelskoj guzičici...al ono, struju na 100 km/h.
Zanimljiv je jako i svi smo se složili da je vrlo slatko štene...kad je odlazio, skakutao je kao zec...on ustvari trenutno misli da je zec...događa se to... ;)
Npr. neki naši pacijentići si svašta umisle u glavu...neki misle da su zec, neki da su raketlin, neki da su veliki i jaki, neki misle da su veš mašina, neki da su satelit, neki misle da su konj, neki misle da su ljubomorni dječak, a zapravo su jazavčar Manolo...neki misle da na nogama imaju krampove, a zapravo imaju noktiće koje mi samo lijepo moramo podrezati...svašta si oni umisle...i zbog toga su zanimljivi...zbog toga su fantastični...ma volimo ih...nekad im se toliko od ♡ nasmijemo...neki si misle da su oni liječnik veterinarske medicine pa se prave važni...nije li to fantastično? 
Jamačno jest...i još puno puno toga...  ♡

Nema komentara:

Objavi komentar